* Met kruidenboter, aïoli en tapenade
* Laat je verrassen door de Chef
* Geserveerd met stokbrood
Met rode ui, Parmezaanse kaas, rucola, kappertjes, zongedroogde tomaatjes en truffelmayonaise
Met rode ui, kappertjes, alfalfa en dille mosterd dressing
Gamba's op Spaanse wijze met knoflook, ui en rode peper
Tomaat, mozzarella, basilicum, pijnboompitjes, artisjokken en Parmezan
Streakreepjes in teriyaki met wok-groente, paprika, rode ui en taugé (klein)
* Gepofte groenten, geitenkaas, pijnboompitjes en een dressing van crème fraîche (klein)
* Met tomaat, rode ui, kaas en barbecuesaus. Mayonaise en appelmoes
* Lekkere zoete ribs. Mayonaise en appelmoes
* Met de keuze uit een kroket, frikandel of kipnuggets. Mayonaise en appelmoes
* 200 gram burger van het allermooiste rundvlees, met rode ui, bacon, cheddar en barbecuesaus
* Op een bedje van groeten met koolsla, tomaat, rode ui en truffelmayonaise
800 gram huis gemarineerde ribs, geserveerd met koude sausjes. Keuze uit zoet of pittig
* Op een bedje van groeten met huisgemaakte chimichurrie, pepersaus of champignonsaus
Hollandse kip met atjar, casave kroepoek en satésaus
Op een bedje van groeten met huisgemaakte witte wijn-dille saus
Gamba's op Spaanse wijze met knoflook, uit en rode peper
Steakreepjes in teriyaki met wokgroente, paprika, rode ui en taugé (groot)
* Gepofte groenten, geitenkaas, pijnboompitjes en een dressing van crème fraîche (groot)
Al onze ‘Hoofdgerechten’ worden geserveerd met friet * en daarbij horende garnituren
Romig vanille-ijs met warme chocoladesaus en een toefje slagroom
Heerlijke room met seizoensgebonden fruit
Een verfrissend dessert met vers fruit
Combinatie van diverse chocolade creaties
Bolletje vanille ijs met slagroom en versiering
* Een variatie van diverse desserts