Welkom bij

Logo 't QarraZ - Bowling & Bistro

BOWLING & BISTRO 't QarraZ - GESLOTEN

Gasterij ‘t Karrewiel/Bistro 't QarraZ is tot 1 september gesloten!

In verband met het Corona Virus en de daar bijbehorende maatregelen vanuit de overheid is Bistro 't QarraZ tot 1 september gesloten.

De bowling is wel weer geopend vanaf 1 juli!

Team Gasterij ‘t Karrewiel

 

 

Bowling & Bistro ’t QarraZ is het nieuwe concept van Gasterij ’t Karrewiel! Als bowling en grillrestaurant is Gasterij ’t Karrewiel al jaren een begrip in Delft, bekend om zijn gezellige en warme sfeer, goed eten en gezelligheid. Met Bowling & Bistro ’t QarraZ is het nu ook mogelijk om bij Gasterij ’t Karrewiel te genieten van heerlijke à la carte gerechten. Met een leuke en uitdagende menukaart met onder andere hippe voorgerechten, een uitgebreide keuze aan hoofdgerechten zoals heerlijke burgers, vlees, vis en spareribs, is er voor ieder wat wils. Het grote assortiment aan lekkere desserts maakt alles compleet.

Zin in een gezellig avondje uit? Met onze QarraZ-arrangementen combineert u het à la carte diner met een gezellig uurtje bowlen.
Dit concept is zeer geschikt voor avondje uit met het gezin, zo kunnen de kinderen tijdens het eten gebruik maken van onze Spelerij. Ook voor bedrijfsuitjes en familiefeestjes hebben wij alles in huis om u een onvergetelijk avond te bezorgen.