Burgers & Bistro 't QarraZ

Bereikbaarheid 't QarraZ - GESLOTEN

Met de auto

Bowling & Bistro ‘t Qarraz is gevestigd aan de rand van het historische centrum van Delft. In veel steden is het centrum lastig bereikbaar. Bij ons heeft u hier echter geen last van. Wij hebben een parkeerterrein voor de deur, met speciale plekken voor grote touringcars en een invalide parkeerplaats. U stapt dus uit de auto of de bus en staat direct bij ons op de stoep.

Een routebeschrijving vindt u hier.

Met het openbaar vervoer

Ook zijn wij goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein stapt u uit op station op station Delft. Vanaf hier kunt u verder met de tram op tramlijn 1 richting Scheveningen. U kunt uitstappen op de halte Westplantsoen, vanaf hier is het 7 minuten lopen naar Bowling & Bistro ‘t Qarraz/Gasterij ’t Karrewiel. Ook kunt u vanaf station Delft met een Tuk Tuk naar Gasterij ’t Karrewiel, op verzoek stopt de Tuk Tuk op de Paardenmarkt.

 

Toegankelijkheid

Bowling & Bistro ‘t QarraZ draait het allemaal om u. Hierom is ons hele pand voor iedereen toegankelijk. Zo voelt u zich met uw hele gezelschap bij ons thuis. Met uw rolstoel of kinderwagen kunt u dus gewoon het hele pand door. Een invalide toilet of plek om de baby te verschonen is vanzelfsprekend aanwezig.

Heeft u hierover nog vragen, of een ongebruikelijk verzoek, neemt u dan contact met ons op.